Zorg ervoor dat uw bedrijf goed beveiligd is!

Bedrijf

PROTECT™-beveiligingsmist stopt een inbreker binnen enkele seconden

U wilt dat uw bedrijf actief blijft en u zich geen zorgen hoeft te maken over criminelen die proberen uw winst te stelen of uw medewerkers kwaad doen. Maar welke voorzorgsmaatregelen u ook neemt, u kunt niet voorkomen dat criminelen proberen in te breken in uw pand.

De oplossing is een PROTECT™ mistbeveiligingssysteem dat fysiek voorkomt dat criminelen uw waardevolle spullen kunnen vinden waardoor deze tevens beschermd zijn tegen diefstal. U kunt zelfs diefstallen, kidnapping en vandalisme dwarsbomen voordat deze plaatsvinden.

Hoe?

Eenmaal binnen zullen inbrekers uw waardevolle bezittingen waarschijnlijk meenemen als u alleen over een traditioneel alarmsysteem beschikt. PROTECT™-mistkanonnen vullen de ruimte met dichte mist en verhinderen dat de crimineel kan zien – en een diefstal kan plegen. In elk geval totdat de politie arriveert! De mist is geheel veilig en richt geen schade aan!

Flexibel concept voor bedrijven

Het PROTECT™-mistbeveiligingssysteem omvat een reeks mistkanonnen die ontworpen en ontwikkeld zijn om alle soorten bedrijven te beveiligen, zowel zichtbaar als qua capaciteit. De meest modellen kunnen verborgen achter muren en plafonds worden gemonteerd. Deze zijn getest en hebben zich bewezen in vele duizenden installaties over de hele wereld, waardoor PROTECT™ wereldmarktleider is binnen de mistbeveiligingsindustrie.

We garanderen dat u een rendabele investering doet om uw pand en waardevolle spullen te beveiligen.

Voor meer informatie zie onze producten, video’s en praktijkgevallen

De voordelen van mistbeveiliging

  • Stopt inbraken, overvallen en vandalisme
  • Goed voor uw gemoedsrust
  • Minimaliseert de kans op verliezen
  • Laag risico voor lagere verzekeringspremies
  • Aanbevolen door politiediensten en verzekeraars