Boek een demo

We bieden u een gratis en vrijblijvende demonstratie aan bij uw thuis of op de zaak

PROTECT™ mistbeveiliging stopt de inbreken in slechts enkele seconden

Ongeacht of u een particulier of bedrijfseigenaar bent, net zoals iedereen wilt u uw waardevolle spullen beschermen tegen inbraak en diefstal.

Tenzij u woont in een fort uit de riddertijd, u kunt niet voorkomen dat inbrekers proberen in te breken. Maar met de PROTECT Fog Cannon®, kunt u voorkomen dat uw waardevolle spullen gestolen of beschadigd worden.

Hoe?

Meestal heeft een inbreker 3 minuten nodig om in te breken in uw huis, maar met een Fog Cannon™ van PROTECT™ wordt de inbreker verwelkomt door een dikke, witte en droge mistwolk waardoor het onmogelijk is voor de inbreker om door het pand te navigeren – en dus uw waardevolle spullen en interieur te stelen of kapot te maken.

De kunstmatige witte mistbeveiliging blijft lang genoeg in de ruimte hangen tot de politie of bewaking arriveert. De mistbeveiliging is natuurlijk volkomen ongevaarlijk voor mensen, dieren, elektronica en interieur.

Boek een gratis demo

Boek een gratis en verblijvende demonstratie, zodat u zelf kunt zien hoe de mistbeveiliging van PROTECT™ uw waardevolle spullen kan beveiligen.  Of u nu een alarm geïnstalleerd heeft of ernaar op zoek bent, de PROTECT Fog Cannon® kan hier meestal ook mee geïnstalleerd worden.

Vul het formulier aan de rechterkant in en laat ons u tonen, zonder enige verplichting, hoe de Fog Cannon™ machines u en uw waardevolle spullen kunnen beveiligen.