Mistbeveiliging voor elk type woning of bedrijf

Selecteer hieronder Particulieren of Bedrijf

Of dat u nu een huiseigenaar, een bedrijfseigenaar, een beveiligingsmanager of een beveiligingsadviseur bent, wij hebben oplossingen voor mistbeveiliging die voldoen aan uw eisen. In slechts een paar seconden kunnen wij uw pand beveiligen tegen inbraak.

Bescherm uw persoonlijke eigendommen

Klanten die zich veilig voelen, zijn tevreden klanten. En wij bieden oplossingen voor een grote verscheidenheid aan klanten. Onze Fog Cannon™ mistmachines zijn te vinden in bankgebouwen, supermarkten, winkels, onderwijsinstellingen, magazijnen, benzinestations en kantoren maar ook in particuliere woningen. Er is geen ruimte te groot of te klein.

Voor particuliere huiseigenaren biedt mistbeveiliging een effectieve bescherming voor items die misschien onvervangbaar zijn, zoals familiejuwelen, foto’s, kunst, meubels en andere items met een sentimentele waarde.

Met name voor particuliere woningen en exclusieve winkels en kantoren wordt er gekozen voor een verborgen installatie achter de muur of boven het plafond. Een elegante oplossing die een extra verrassingselement toevoegt voor de inbreker.